Estequiometría
Química El término estequiometría fue introducido por el químico alemán Jeremias Benjamin Richter (1762-1807). En sus orígenes, la estequiometría se basaba en series de leyes fenomenológicas que relacionaban las masas de los reactivos con las masas de los productos en reacciones concretas. Este conjunto de leyes experimentales se fue concretando paulatinamente en un conjunto coherente de leyes empíricas de carácter más general.
Veieu el %% del contingut d'aquest article.
Demaneu l'accés a la vostra biblioteca per poder consultar els nostres recursos electrònics.
Avantatges de ser usuari registrat.
Accés sense restriccions a tot el contingut de lobra.
Només informació contrastada de prestigiosos segells editorials.
Continguts de coneguts autors i actualitzacions diàries.
La nova plataforma del Consorci ofereix una experiència de cerca de fàcil maneig i de gran usabilitat. Conté funcions úniques que permeten navegar i fer consultes de manera àgil i dinàmica.
Convenios especiales: Ensenyament Biblioteques públiques